Reader Comments

Krunker.io How Play ?

by Agario Unlbocked (2018-06-29)


Tani është diçka e një rilindje që po ndodh në lojërat multiplayer. Lojërat si Battlegrounds dhe Fortnite nga PlayerUnknown janë duke revolucionarizuar hapësirën multiplayer, duke ofruar eksperienca të zhveshura pa frills dhe reinventing rulebook kur është fjala për atë që lojtarët duan nga multiplayer-i i tyre në internet. Në të njëjtën kohë, ne ende shohim interesim të vazhdueshëm në lojërat .io; gjëra si Slither.io dhe agario origjinale janë ende duke shijuar numra të lartë dhe ekspozim në platformat e transmetimit.